Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss!

E-post: info@shemenamour.se  eller fyll i formuläret nedan.

Tel: 073-746 34 84

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Information och Köpvillkor

 

Välkommen till Shemen Amour webshop!

I vår butik på nätet hittar du vårdande välgörande produkter för hud och hår . Produkterna  är rika på  naturliga mineraler och vitaminer från Döda Havet kombinerat med naturliga oljor och växtextrakt som har en intensivt välgörande effekt på huden.

Alla produkter är märkta med en äkthetsstämpel som visar att det är en Döda Havet originalprodukt:

Dead Sea Original product! 

och  uppfyller internationella standarder som ISO & CGMP

Produkterna är utan Parabener och SLS 

Produkterna är inte testade på djur

 

Hur handlar jag ?

Det är enkelt att handla. Sök upp den produkt du vill ha och klicka på den. Välj sedan Köp. När du lagt alla produkter du vill ha i din kundvagn, väljer du Till kassan-knappen som du finner till höger i överkant på sidan. Nu är du i kassan där du väljer önskat betalsätt. Du fyller i de uppgifter som måste uppges och trycker på Vidare till bekräfta beställning. Efter att du har bekräftat uppgifterna på nästa sida går du vidare till betalning. Nu genomförs köpet och du får en orderbekräftelse skickad till den e-postadress du angivit 

I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post till info@shemenamour.se 

Priser/ Mervärdesskatt

Alla priser anges i Svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 %) ingår i alla priser.

Betalning

Betalning med Payson

Faktura via Payson är förvalt men du kan, i kassan ändra till Kortbetalning eller direktbetalning via bank: Du kan betala med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. 

 Läs mer om Payson här:  www.payson.se    
                                                               

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 0 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Leverans och Frakt

Samtliga leveranser sker genom Posten.

Normal leveranstid är ca 2-3 arbetsdagar med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager.  

Fraktfritt vid köp över 300kr 

Fraktkostnad 49 kr

 

 

Allmänt

Du måste vara 18 år för att beställa hos oss.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser på hemsidan. Samt för slutförsäljning av produkter i sortimentet. 

Våra uppgifter:

Shemen Amour Webshop

(Ingår i Kennkan Sälj och Konsult)

Adress: Fasanstigen 35, 14444 Rönninge

Kontakt : Info@shemenamour.se

Vi försöker svara på mail inom 24 timmar.

Retur & Ångerrätt

För privatpersoner tillämpar vi distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Vi föreslår att du skickar med ett rekommenderat brev, då du som kund ansvarar för att försändelsen kommer i retur till oss. När vi godkänt att produkten är i väsentligt oförändrat skick så återbetalas pengarna för hela ordervärdet senast inom 20 dagar. Viktigt är att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till oss. Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. Öppnade och/ eller använda hud eller hårvårdsprodukter återtas inte pga sanitära skäl.

Viktigt när du skickar tillbaka produkten, skicka med ditt ordernr, namn, adress och postnr. Samt skriver att du önskar göra ett återköp.

Returadress:

Shemen Amour Webshop

C/O Kennkan Sälj och Konsult

Fasanstigen 35, 14444 Rönninge

Reklamation

Vid alla typer av reklamation skriver du tiill  info@shemenamour.se innan någon produkt returneras. Reklamationen måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. Shemen Amour webshop står för returkostnaden vid godkänd reklamation. 

 

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924

Vi vill så klart alltid göra vad vi kan för att du som kund hos oss ska känna dig fullständigt nöjd.

Rekommendera oss gärna för dina vänner och bekanta!

Trevlig shopping!

Bettina & Kenn

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)